اطلاعیه معاونت فرهنگی وزارت ارشاد برای تامین ۲۰ هزار تن کاغذ

نویسنده: محمد

در تاریخ: ۲۰/آذر/۱۴۰۰

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از واردکنندگان کاغذ برای تامین ۱۵ هزار تن کاغذ تحریر و پنج هزار تن کاغذ بالک دعوت به عمل آورد.

به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از واردکنندگان کاغذ برای تامین ۱۵ هزار تن کاغذ تحریر و پنج هزار تن کاغذ بالک دعوت به عمل آورد.

در متن دومین اطلاعیه تامین کاغذ آمده است:

«پیرو اطلاعیه قبلی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر تأمین کاغذ مورد نیاز نشر کتاب در سال ۱۴۰۰، به دلیل تأخیر به وجود آمده در تخصیص ارز و اتمام مهلت پروفرم‌های ارائه شده از سوی شرکت‌های واردکننده و با عنایت به تصویب مجدد تخصیص ارز ترجیحی برای واردات کاغذ، این معاونت در نظر دارد ۱۵ هزار تن کاغذ تحریر و ۵ هزار تن کاغذ بالکی حوزه نشر را تأمین کند. لذا مجدداً از شرکت‌های معتبر واردکننده داخلی براساس سوابق واردات و با لحاظ قیمت و کیفیت کاغذ دعوت به ‏عمل می‌آورد:

شرکت‌های متقاضی واردکننده کاغذ می‌توانند درخواست خود را به همراه پروفرم واردات کاغذ و سوابق حقوقی (شامل: اساسنامه، آخرین آگهی تغییرات مربوط به هیأت مدیره و صاحبان امضاء مجاز، نشانی شرکت)، گردش مالی دو سال اخیر و سوابق تجربی شرکت در پاکت سربسته ممهور به مهر شرکت حداکثر تا پایان روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۲ به دبیرخانه کارگروه کاغذ معاونت امور فرهنگی واقع در میدان بهارستان خیابان کمال‌الملک ساختمان اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طبقه سوم اتاق ۳۲۳ تحویل دهند. به درخواست‌هایی که پس از تاریخ مذکور ارایه شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

شایان‬ ذکر‬ است‬ که‬ بر‬ اساس بخشنامه‌های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به موجب قوانین و مقررات مربوطه، شرکت منتخب کارگروه مکلف است علاوه بر تضامین لازم همزمان با معرفی به بانک مرکزی جهت اخذ تسهیلات ارزی، ۳۰ درصد از معادل تسهیلات ارزی (مطابق شاخص‌های بانک مرکزی) را بابت تضمین عدم انجام تعهدات در موارد مشخص شده ارایه نماید. ضمناً رفع تعهد ارزی و آزادسازی وثایق واردکنندگان کاغذ منوط به تحویل کالا با قیمت مصوب سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به شبکه توزیع کاغذ معاونت امور فرهنگی می‌باشد و در غیر این صورت شرکت واردکننده علاوه بر تضمین یاد شده مکلف به پرداخت مابه‌التفاوت ‏التفاوت نرخ ارز ماخوذه (قیمت ترجیحی با قیمت آزاد ارز) است.»

نظرات

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

پست های مرتبط